JA ESTÀ AQUI EL NADAL... 
I NOSALTRES HO HEM CELEBRA'T AMB UN TALLER MOLT ESPECIAL!!!


El Nadal ja ha arribat, i aixó es nota per quer els carrers i les botigues ja están ben decorades, les cares dels petits i o tant petits, quan el primer dia ensenen els llums es una maravella, la ilusió i l'alegria que els hi dona.

Però el Nadal, es més que regals, llums i menjars. Son dates per a compartir amb la familia i inculcar valors als mes de petits.

I aquest any com cada any anem fem, el celebrem amb les families de l'escola amb un Taller molt NADALENC...

" LA MÁGIA DELS REIS MAGS "

Aquest any com a tema principal hem escollit els Reis Mags, com a nucli central del nostre Taller.

Per començar vam relatar amb imatges, el conte "EL QUART REI" els nens varen estar molt quiets i atents a les nostres mares...

Després els neus amb els seus pares es van anar seient a les seves cadires, segons el curs...

Els nens de P3 a 1er. van realitzar la seva CORONA REIAL MÀGICA - la imaginació dels més petits de l'escola es increïble i van surgir unes CORONES REIALS MÀGIQUES ESPECTACULARS!!!!

Els nens de 2n. a 4t. van realitzar l' ESTRELLA D'ORIENT - aquest taller ple de purpurina i brillantor, va ser molt entretingut tant per als nens i nenes com per al pares i mares que van venir i van sortir unes ESTRELLES D'ORIENT AMB UNA BRILLANTOR PRÒPIA!!!!

Els nens de 5é i 6é. van realitzar POSTALS DE FELICITACIONS - aquest taller deixava totalment oberta la imaginació dels més grans de l'escola i com sempre van fer unes POSTALS DE FELICITACIONS DIGNES D'UNS REIS!!!!

Nosaltres com a AMPA li vam posar molta il·lusió a aquest taller i com sempre ens encanta que les families  siguin tant participatives, per això os volem donar les gracies per haver vingut i volem aprofitar per desitjar-vos